Time&Distance

Berekenen van reisafstanden en reistijden

Inzicht in de reiskosten is belangrijk voor uw onderneming. Bijvoorbeeld voor de bepaling van de kilometervergoeding voor het woon-werkverkeer voor uw medewerkers of bijvoorbeeld om autokosten en brandstofkosten te beperken of inzichtelijk te maken.

Duidelijkheid en precisie is voor de afstandberekening noodzakelijk. Denk hierbij aan de kilometervergoeding of voor de nieuwe regels voor bijtelling, maar ook het doorberekenen van reiskosten aan clïenten, is een goede kilometerregistratie belangrijk. Vandaar dat Locatienet de dienst Time&Distance ontwikkeld heeft waarmee u exact kilometers en reistijden kunt berekenen voor elke toepassing.

Time&Distance van Locatienet is de meest eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het bepalen van afstanden in kilometers en de reisduur in minuten en seconden voor elke autoroute, gebaseerd op de standaard van de bekende online routeplanner van Routenet.nl

Met Time&Distance kunt u afstandsberekeningen automatisch laten uitvoeren maar ook handmatig per adres of postcode opvragen. Het resultaat kunt u inlezen in bekende office applicaties zoals Excel of Access.

De functionaliteit Time&Distance kunt met de Pro versie volledig integreren binnen uw eigen backoffice systeem.

Voordelen van Time&Distance:

* Vereenvoudiging van het beheer en de berekening van reiskosten,
* De kortste, snelste of optimale route in meters en seconden,
* Een betrouwbare en eenduidige methode voor afstandberekeningen,
* Locatie bepaling op Europees niveau,
* Helder overzicht van afgelegde ritten,
* Eenvoudige implementatie,
* Gebaseerd op onze Routeplanner routenet.nl

Time&Distance Standaard

De standaard versie is geschikt voor u als u eenmalig de afstanden tussen adressen nodig heeft voor bijvoorbeeld de reiskosten vergoeding van uw werknemers. U levert een MS Excel of CSV bestand aan met VAN en NAAR adressen bij voorkeur in postcodes.

Time&Distance Pro

De Pro versie van Time&Distance is een service die u eenvoudig kunt integreren in uw eigen applicatie. Time&Distance Pro is interessant voor het regelmatig opvragen van afstanden, maar ook een groot aantal afstanden in een keer opvragen is mogelijk.

Een selectie van onze klanten

Welcome in the demo