Reiskostenbon

Is je organisatie veel tijd kwijt aan het controleren van alle opgegeven reiskostendeclaraties? Besteed niet langer kostbare tijd aan het een voor een invullen van de trajecten van medewerkers op online routeplanners. Locatienet heeft de ideale oplossing voor dit probleem:  De Reiskostenbon.

Dit is een Excelsheet met macros die gebruik maakt van dezelfde bronnen als Routenet waardoor de uitkomsten bij gelijke invoer altijd gelijk zijn aan elkaar.

Afstanden die worden berekend met de reiskostenbon zijn dus te controleren met Routenet. De Reiskostenbon maakt het mogelijk om snel en efficiënt meerdere afstanden en reistijden te berekenen.

Wat biedt de Reiskostenbon:

• Eenvoudig in gebruik
• Laagdrempelig, er is geen minimum afname
• Scherp geprijsd en kostenbesparing (bekijk hier de prijzen)

Je betaalt alleen voor een vooraf te bepalen aantal raadplegingen en niet voor het gebruik van de Excel-template.

Benieuwd naar de eenvoud van de Reiskostenbon? Bekijk dan de demonstratie op deze pagina.

Laagdrempelig

De Locatienet reiskostenbon werkt volledig in de vertrouwde omgeving van Excel. U hoeft niet te investeren in setup kosten en implementaties.

Directe besparing

Medewerkers die veel kilometers rijden? Gebruik dan de reiskostenbon of de Time&Distance dienst. Dit scheelt je een hoop tijd in de administratie. 


Toegankelijk

Voor het gebruik is geen technische kennis nodig. De functies werken precies zo als u zou verwachten en u gewend bent van Excel, en is dus voor iedereen geschikt.

Een selectie van onze klanten

Welcome in the demo